Lara Fabian Budapesten
Egy koncertszervezés története

Mi ez az egész?
2014 jan. 14

Az egyik kedvenc videóm Lara Fabiantól - Je t’aime

A posztok között időnként írok egy-egy kedvenc Lara Fabian videómról vagy zenémről is. Itt van az, ami miatt belefogtam a koncertszervezésbe.

Ilyen tényleg létezik? - ezt látom Lara tekintetében a 38. másodpercnél. A dalt a közönség kezdi el, és a verze első részét csak ők éneklik. Lara leállítja a zenésztársát, és megdöbbenve figyel. Cirka 10-15 ezer ember zúgja teljes erejéből Lara egyik legszebb dalát. Az eredeti ”Je t’aime - Szeretlek” szövegre azt ordítják: ”On t’aime - Szeretünk”.

Egyáltalán hogyan lehetséges ez? A közönségben mindenki ismeri egymást, és előre megdumálták mit csinálnak? Vagy rá volt írva a belépőre, hogy ha Lara leül a színpadra mindenki elkezdi énekelni a dalt? Állati!

Kovács Tomi barátom összefoglalta ő mit hall a felvételen: A közönség lett az énekes. A zongorista (Pierre Grimard) finoman bekapcsolódik, Lara pedig diszkréten hátravonul vokálnak és onnan kíséri az énekesét, a tömeget.

De én ehhez nem értek. Csak azt látom, hogy a tömeg imádja Larát, Ő pedig mérhetetlen alázattal énekel a közönségével.
Van még olyan koncertfelvétel, ahol ehhez fogható intimitás látható egy ekkora tömeg és az előadó között?

Címkék: larafabian
komment

Segíts egy like-kal. Sokat jelent!

Kommentek

A bejegyzés trackback címe:

https://larafabianbudapesten.blog.hu/api/trackback/id/tr575831236

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.


A blog angol nyelven is!

A koncert szervezését követheted angol nyelven is itt. Lájkold az angol blog Facebook oldalát, ezzel is segíted a koncert létrejöttét.

Ismerd meg Larát!

Kevesen ismerik Magyarországon ezt a kivételes énekesnőt. Itt találsz róla néhány érdekességeket.

 

süti beállítások módosítása