Lara Fabian Budapesten
Egy koncertszervezés története

Mi ez az egész?
2014 már. 28

Aki már találkozott Lara Fabiannal - Tandi Flora

Amióta elindult a blog, rengetegen keresnek meg ezen keresztül, hogy segítenének. Tandi Flora énekesnő is itt talált rám, a kezdeményezésemre, ami azonnal megtetszett neki. Ennyit írt: “ Tegnap jutott el hozzám a hír, és szerintem majd tudok segíteni”, majd mellékelt egy interjút, amiben Lara Fabianról beszél, és arról, hogy ő maga is feldolgozta az egyik dalát.

Naná, hogy azonnal megkerestem.

Az Opera előtt találkoztam vele, már messziről mosolygott rám, amikor meglátott. Átmentünk a Párizsi Nagy Áruház Lotz termébe, és itt beszélgettünk. Először elmondtuk, mi minden fűz minket Lara Fabianhoz, én szokásomhoz híven lelőhetetlenül kerepeltem egy sort, de szerencsére Flora is ontotta magából a történeteket.

IMG_0248.JPG

A Flórával készült interjúból korábban már kiderült számomra, hogy ő már kapcsolatba lépett az énekesnővel, de hogy ez pontosan mit jelent, azt csak most tudtam meg.

Flora elmesélte, hogy egyszer elment Lara egyik koncertjére, ahol elhatározta, hogy bemutatkozik neki: eljuttat egy személyes üzenetet az énekesnőnek. Miután cirka 6000 ember volt a koncerten, nyilvánvaló volt számára, hogy nem lesz dedikálás, vagy ehhez hasonló érintkezési mód, ezért valahogy máshogy kellett a színpad közelébe jutnia. Ez azonban nem is volt olyan könnyű.

A színpad előtt egy VIP részleg húzódott, amit biztonsági őrök tartottak elszeparálva. Flora észrevette, hogy a VIP szektorból minden dal után néhányan ajándékokat visznek Larának, valamint azt, hogy két szék üres odabent. Az őrök viszont éppen nem figyeltek, amikor ezt felfedezte, így gyorsan belibbent: innentől kezdve ő is VIP-tag lett. Innen már könnyebb volt Lara közelébe férkőzni: egyszerűen odament határozott léptekkel a színpadhoz, és személyesen átadott neki egy francia nyelven írt levelet, amiben bemutatkozott, és elmondta, mennyit jelent számára Lara művészete. Lara azt válaszolta, köszöni, el fogja olvasni.

Ezt a jelenetet egyébként meg is nézhetjük, a belga RTL egyik Lara-interjúja mellett láthatjuk a videót:

A videón Lara arról beszél, hogy milyen nagy dolog volt számára, amikor Nana Mouskourihoz odamehetett gyerekként, és ő elbeszélgetett vele. Tandi Flora ugyanebben a cipőben járt, a szerkesztők észrevették a párhuzamot (a videó végén az RTL Klub Tandi Flora interjújából is láthatunk részletet).

Lemezének népszerűsítése során Flora Párizsban is járt, ahol találkozott Lara sajtóügynökségével, és átadott nekik egy példányt a lemezéből. Sajnos, mivel Lara fülproblémája miatt most nem kifejezetten aktív, sajnos még nem érkezett reakció. Legalábbis tőle nem. Egy belga fickó azonban megkereste Flórát, hogy a lemezén található “Bambina” című Lara Fabian dalfeldolgozást szeretnék felhasználni egy Larának szánt rajongói videóhoz. Persze, hogy igent mondott. Sőt, a dal szerzője, Janey Clewer megköszönte Flórának a dal szép feldolgozását.

Mivel Flora nagy álma, hogy egyszer énekelhessen egy duettet Larával, és mert persze tetszik neki a kezdeményezésem, segít kapcsolatba kerülnöm az énekesnővel. Megkapom egy-két belga tévés műsorvezető elérhetőségét, akik szinte baráti kapcsolatot ápolnak Larával. Májusban pedig újra Párizsba megy, ahol átad egy, a szervezkedésemről szóló anyagot Lara ügynökségének. Addigra ugyan már tudni fognak rólam, de egyáltalán nem biztos, hogy elsőre felfigyelnek rám.

Továbbá szívesen részt venne abban a videós anyagban, amit ismert magyar énekesekkel vennék fel, hogy együtt üzenhessük Larának: várjuk Magyarországon. Most már elég sok jelentkező van, így biztos vagyok benne, hogy összejön ez is hamarosan.

Fontos: ha szeretnéd te is, hogy sikerüljön a tervem, lájkold a blog Facebook-oldalát. Nincs más eszköz a kezünkben arra, hogy megmutassuk, mennyien vagyunk Magyarországon, akiket érdekel ez a koncert. Az oldal lájkolóinak tömege kellő erőt adhat a kezdeményezésnek, ha tárgyalási pozícióba kerülök. Szóval kattintsatok a Tetszikre, és buzdítsátok erre a családtagokat is és mindenkit, akit elvinnétek Lara Fabian előadására. Hajrá!

komment

Segíts egy like-kal. Sokat jelent!

Kommentek

A bejegyzés trackback címe:

https://larafabianbudapesten.blog.hu/api/trackback/id/tr675882532

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.


A blog angol nyelven is!

A koncert szervezését követheted angol nyelven is itt. Lájkold az angol blog Facebook oldalát, ezzel is segíted a koncert létrejöttét.

Ismerd meg Larát!

Kevesen ismerik Magyarországon ezt a kivételes énekesnőt. Itt találsz róla néhány érdekességeket.

 

süti beállítások módosítása