Lara Fabian Budapesten
Egy koncertszervezés története

Mi ez az egész?
2014 ápr. 07

Mindenki tartsa vissza a levegőt: hivatalosan is elhívtam Lara Fabiant Magyarországra!

Megtörtént. Elküldtem a hivatalos levelet Lara Fabian menedzsmentjének. Nagyon ideges voltam ettől a pillanattól, hiszen most dől el, lesz-e ebből a kezdeményezésből belátható időn belül koncert, vagy nem. Lélegzetvisszafojtva számolom a napokat.

Ádámmal és Kissgével együtt sokat fogalmaztuk ezt a levelet, hogy a hangvétele éppen megfelelő legyen. Pár óra alatt végül megszületett a magyar verzió, amit Tandi Flora lefordított franciára (köszönöm, Flora!), Bence pedig angolra.

Végül semmiféle titkos email-címet nem kellett kiderítenem, egyszerűen Lara hivatalos weboldalán rákattintottam az Espace Pro fülre, ahol eligazítottak: rajongók erre az email-címre írjanak, profik pedig a megadott adatokat töltsék ki.

levél.png

Ezt küldtem:

Tisztelt Hölgyem/Uram!

 

Azért írok Önöknek, mert koncertet szerveznék Lara Fabiannak Budapestre, Magyarországra.

 

Levelem nem előzmény nélküli, mivel egy rendhagyó kezdeményezést indítottam el: magyar és angol nyelvű blogot vezetek a koncert szervezéséről, amiben a rajongók és a koncertre készülők nyomon követhetik a fejleményeket.

 

Itt találják a blogot:

 

http://larafabiantohungary.com/

 

Itt pedig egy hosszabb bemutatkozás, amiben a motivációimat is megismerhetik:

 

http://larafabiantohungary.com/whats-this-all-about/

 

Biztosan feltűnik Önöknek a fenti leírásból, hogy ez az első koncert, amit szervezek. Ennek ellenére szeretném biztosítani Önöket, hogy a koncert tényleges szervezését profi szakemberek végzik. Rengeteg támogatót szedtem össze az elmúlt fél évben, többek között az Institut Francais, a Belga Nagykövetség és a Live Nation Hungary, nemzetközileg is ismert magyar művészek, producerek. Ki merem jelenteni: Budapesten előkészítettem a terepet a koncerthez. Terveim szerint a helyszín Magyarország talán legszínvonalasabb koncerttermében, a MUPA-ban lenne (mupa.hu/en).

 

Kérem jelöljék meg a legközelebbi időpontot, amikor a művésznő megtisztelné Magyarországot egy koncerttel.

 

Tisztában vagyok Lara Fabian egészségügyi problémájával, így azt is tudom, hogy ez nehézségekbe ütközhet a későbbi időpont-egyeztetésben. Ennek ellenére reménykedem a pozitív válaszban, mert a magyar és külföldi rajongók velem együtt nagy várakozással tekintenek ez elé. A blog alig több mint egy hónapja indult magyar Facebook-oldalán csaknem 1200-an követik a fejleményeket, és ez a szám napról napra nő.

 

https://www.facebook.com/larafabianbudapesten

 

Reménykedem abban, hogy együtt tudjuk folytatni ezt a pozitív történetet. Már csak egy “igen” szükséges ahhoz az Önök részéről, hogy valami olyan jöhessen létre, ami eddig nem volt.

 

Várom válaszukat, és amennyiben ez Önöknek is megfelel, készen állok egy személyes találkozóra is.

 

Domsa Mihály

 


Chère Madame / Cher Monsieur!

 

Je vous écris parce que je voudrais organiser un concert de Lara Fabian en Hongrie, à Budapest.

 

Mon e-mail a une histoire, parce que j’ai commencé un mouvement sur internet: j’ai un blog en hongrois et en anglais où je raconte tout sur l’organisation de concert et comme ça les fans peuvent suivre la procession.

 

Voilà le lien:

 

www.larafabiantohungary.com

 

Et ici vous pouvez trouver une présentation plus longue où vous pouvez connaitre mieux ma motivation aussi:

 

www.larafabiantohungary.com/whats-this-all-about

 

J’en suis sur que vous voyez en lisant ma présentation que c’est la première fois que j’ai commencé à organiser un concert. Mais je vous jure que le vrai travail est dans les mains des professionnels. On a beaucoup de subvention de la part de l’Institut Français, l’Ambassade de Belgique, Live Nation Hungary et beaucoup d’artists et producteurs. Je peux déclarer: j’ai préparé tout pour le grand soir. Selon mon projet le concert serait dans la salle de concert la plus élégante dans le MÜPA (Palais des Arts). www.mupa.hu/en

 

Je vous demande de marquer la date le plus tôt quand Lara Fabian pourrait donner un concert en Hongrie.

 

Je sais bien sur que l’état de santé de Lara Fabian est un grand probleme en ce moment et que ça influence ses performances dans l’avenir. Mais malgré tout ça, j’espère qu’elle ira mieux parce que ses fans en Hongrie et dans les pays voisins gardent l’espoire d’entendre Lara Fabian en live. J’ai commencé à écrire mon histoire il y a 1 mois et le blog est déja suivi par 1200 personnes et ce nombre augmente jour par jour.

 

www.facebook.com/larafabianbudapesten

 

J’espère qu’on peut circuler ensemble cette histoire agréable. On a besoin seulement un „d’accord” de votre part pour créer quelque chose unique!

 

J’attends votre réponse et si vous avez besoin d’une rencontre personnelle, n’hésitez pas à me signaler!

 

Je serais ravi de rester en contact avec vous, de préférence en écrit en anglais ou en français.

 

Cordialement,


Mihály Domsa

Fontos: ha szeretnéd te is, hogy sikerüljön a tervem, lájkold a blog Facebook-oldalát. Nincs más eszköz a kezünkben arra, hogy megmutassuk, mennyien vagyunk Magyarországon, akiket érdekel ez a koncert. Az oldal lájkolóinak tömege kellő erőt adhat a kezdeményezésnek, ha tárgyalási pozícióba kerülök. Szóval kattintsatok a Tetszikre, és buzdítsátok erre a családtagokat is és mindenkit, akit elvinnétek Lara Fabian előadására. Hajrá!

komment

Segíts egy like-kal. Sokat jelent!

Kommentek

A bejegyzés trackback címe:

https://larafabianbudapesten.blog.hu/api/trackback/id/tr665975383

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.


A blog angol nyelven is!

A koncert szervezését követheted angol nyelven is itt. Lájkold az angol blog Facebook oldalát, ezzel is segíted a koncert létrejöttét.

Ismerd meg Larát!

Kevesen ismerik Magyarországon ezt a kivételes énekesnőt. Itt találsz róla néhány érdekességeket.

 

süti beállítások módosítása