Lara Fabian Budapesten
Egy koncertszervezés története

Mi ez az egész?
2014 okt. 20

Kövessétek a blogot az index rendszerén belül is!

Az index fejléce megújult, mostantól ha a blogon jártok, megjelenik a jobb felső sarokban egy KÖVETEM gomb. Ezt érdemes megnyomni, azt is megmondom, miért.

asaf.jpg

Ha Facebookon lájkoltok, egyáltalán nem biztos, hogy látjátok az új posztokat, ugyanis ha ezt szeretném, azért nekem fizetnem kell a Facebooknak.

Twitteren már más a helyzet, de nemrég bejelentették, hogy hamarosan ott is szűrik majd a tartalmakat a követők és az oldalak között.

Az index megoldásában viszont nincs harmadik fél érdeke. Minden új posztról kaptok értesítést, ha az index.hu vagy a blog.hu valamelyik blogján jártok, egy számláló mutatja, hogy az általatok követett blog vagy újságíró milyen új, általunk olvasatlan anyagokat rakott ki.

Szóval kövessetek itt is, mert ez a legbiztosabb módja, hogy hosszú távon biztosan láthassátok a posztjaimat. Persze a legbiztosabb még mindig az, ha ellátogattok időnként az oldalra.

Köszi mindenkinek.

komment

Segíts egy like-kal. Sokat jelent!

Kommentek

A bejegyzés trackback címe:

https://larafabianbudapesten.blog.hu/api/trackback/id/tr306804953

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.


A blog angol nyelven is!

A koncert szervezését követheted angol nyelven is itt. Lájkold az angol blog Facebook oldalát, ezzel is segíted a koncert létrejöttét.

Ismerd meg Larát!

Kevesen ismerik Magyarországon ezt a kivételes énekesnőt. Itt találsz róla néhány érdekességeket.

 

süti beállítások módosítása