Lara Fabian Budapesten
Egy koncertszervezés története

Mi ez az egész?
2015 nov. 17

Már csak két nap a nagy bejelentésig!

Végre!

Két éve próbálok nektek bejelenteni valamit, azon kívül, hogy küzdök. Két éve olvashatjátok egy koncertszervezés minden részletét, azt, kik segítettek nekem és hogyan akkor, amikor úgy tűnt, nem is jöhet össze a koncert. Két éve várok erre a percre.

b2ap3_thumbnail_1912-so-much-win.jpg

Pontosabban a csütörtöki napra, amikor már szabaddá válik az út, elgördül minden akadály, és tényleg elérhet a küzdelem egy új szakaszba. Egy örömtelibb szakaszba.

Két éve feszítem szét a határaim, hogy megvalósítsak valamit, ami mesze túlmutat minden eddigi ismeretemen. Ennyi idő alatt többször is éreztem azt, hogy a lelkesedésemmel hegyeket mozdíthatok meg, meg sokszor mondogattam magamnak azt a szomorú gondolatot is, amit senki nem mondogat magának szívesen:

Ugyan mit is képzeltél magadról pajtás?

Varga Laci, Tóth Gergő és én is sokat dolgoztunk az elmúlt hetekben, hogy eljussunk erre a nagyon nagyon várt pontra. A pontra, amikor elindíthatjuk a viszaszámlálást.

Csütörtökön, pontban 15:00-kor írok valamit ide a kis blogomra, aminek azt hiszem örülni fogtok. A nálam higgadtabb és kevésbé elfogult hozzáértők tanácsát és instrukcióit követve, most még nem árulhatok el semmit, de meglátjátok érdemes lesz várni a dologra! Addig is nézzétek gyakran a blogot, fog frissülni még itt a finisben:)

komment

Segíts egy like-kal. Sokat jelent!

Kommentek

A bejegyzés trackback címe:

https://larafabianbudapesten.blog.hu/api/trackback/id/tr238083770

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.


A blog angol nyelven is!

A koncert szervezését követheted angol nyelven is itt. Lájkold az angol blog Facebook oldalát, ezzel is segíted a koncert létrejöttét.

Ismerd meg Larát!

Kevesen ismerik Magyarországon ezt a kivételes énekesnőt. Itt találsz róla néhány érdekességeket.

 

süti beállítások módosítása