Lara Fabian Budapesten
Egy koncertszervezés története

Mi ez az egész?
2013 nov. 18

Újabb segítő szándék - Belga nagykövetség

Felhívom a Belga Nagykövetséget is. Lénárt Zsuzsanna személyében rendkívül segítőkész támogatót találok az ügynek, és kapok egy váratlan kérdést: mi lenne, ha Bécsben és Prágában is lenne koncert?

Felhívtam a Belga Nagykövetséget is, hiszen Lara mégiscsak belga származású. Érdekeltek lehetnek abban, hogy egy nagyszerű belga művész Budapestre látogasson.

A telefonban a hölgy nagyon cuki volt. Közölte, hogy neki ebben semmi kompetenciája, de adott nekem egy másik telefonszámot, amin elérhetek egy bizonyos Lénárt Zsuzsannát. Ő foglalkozik a kulturális kérdésekkel. Búcsúzóul pedig boldog hangon elmondta, nagyon drukkol nekem, hogy sikerüljön a tervem.

Lénárt Zsuzsának elmondtam a kis tájékoztató csomagomat: “Lara Fabian, zeneszerelem, koncert, akarom, segítség!”. Zsuzsa nem sokat vacakolt. Azt mondta találkozzunk, és beszéljük meg részletesen. Hihetetlen érzés volt, hogy ilyen komolyan vesznek mindenütt. Az is elképesztő volt, hogy ennyire akarnak segíteni az emberek. Egy másik világban éltem eddig, ebben az újban nyoma sem volt a fásultságnak és a nemtörődömségnek.

Ez az új: tetszett.

Pár nap múlva aztán megint beszéltünk telefonon, és Zsuzsanna felvetette, hogy nem akarok-e több koncertet szervezni, egyet Bécsben és egyet Prágában is. “Kemény fába vágta a fejszéjét” - mondta, ezzel célozva arra, hogy itthon nehéz, vagyis inkább lehetetlen kitermelni a koncerttel Lara Fabian gázsiját.

Nem tűnt sokkal őrültebb ötletnek, mint az eredeti, úgyhogy nem vetettem el a lehetőséget. Ha ez segít abban, hogy elérjem a célomat, és Lara Fabian Budapestre jöjjön, akkor megszervezem azokat is!

komment

Segíts egy like-kal. Sokat jelent!

Kommentek

A bejegyzés trackback címe:

https://larafabianbudapesten.blog.hu/api/trackback/id/tr415822168

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.


A blog angol nyelven is!

A koncert szervezését követheted angol nyelven is itt. Lájkold az angol blog Facebook oldalát, ezzel is segíted a koncert létrejöttét.

Ismerd meg Larát!

Kevesen ismerik Magyarországon ezt a kivételes énekesnőt. Itt találsz róla néhány érdekességeket.

 

süti beállítások módosítása