Lara Fabian Budapesten
Egy koncertszervezés története

Mi ez az egész?
2014 sze. 30

Váratlan utazás, ad-hoc poszt

Hosszú hetek teltek el mióta legutóbb írtam nektek. Sokat kivett belőlem mostanság a munka. Könnyű lenne persze élni a sablonszöveggel, és azt mondani, hogy nem volt időm foglalkozni a bloggal, de az igazság ennél sokkal plátóibb: sajnos annyi energiát kellett a munkámra összpontosítanom, hogy kedvem sem volt mással foglalkozni.

Szinte teljesen kiszipolyoztak a gondok. Annyira, hogy még csak nem is a kreativitás hiánya volt a legnagyobb probléma. A komoly nehézségek a munkádban egyenesen a lelkesedést nyírják ki az álmaidban.

Jó, azért mialatt vívtam a csatáimat, azért történt egy és más. A SuperTalent csapatával nekiestünk végre a hivatalos megkeresésnek, amit Lara menedzsere kért tőlem legutóbb. Nem is olyan egyszerű találni egy közös szabad időpontot három elfoglalt ember zsúfolt naptárában. Végül Feri sajnos még ennek ellenére sem tudott jelen lenni a megbeszélésen, de Gáborral ketten felvázoltuk a levél szerkezetét. Igaz ugyan, hogy egy kommunikációs baki miatt még nem kaptam meg tőlük a végleges szöveget, de ma-holnap az is a kezemben lesz. Remélem. Akkor aztán mehet az angol nyelv tudorához, Bencéhez, hogy lefordítsa nekem, és röpülhessen végre Lara menedzsere, Pierre felé, gondolom Brüsszelbe. Persze nem biztos, hogy jellemzően ott található ő meg, de én valahogy így érzem.

Apropó Brüsszel. Miközben fél kezemmel a billentyűzetet püfölöm (mert a másikban egy doboz Coca-Cola himbálózik) épp Brüsszel felé robogok. Egy már rég tudott, de csak a múlt héten pontosított munkaügy miatt ugyanis viszonylag hirtelen ki kellett utaznom Németországba, Düsseldorfba. Ez a város pedig nincs is olyan messze Brüsszeltől. Nekem se kellett több. Kicsit átszerveztem a hetemet, szereztem egy pofás szobát a város szívében, kerestem egy onnan hazarepülő gépet, és így most szépen átruccanok a belga fővárosba.

 IMG_2800.JPG

Nem, nem fogok Lara után kutatni, és eszem ágában sincs a kerítése előtt őgyelegni. Nem ezért megyek oda. Persze mindenképp bedobok egy Fekete-erdőt egy forró csokival a Wittamerben, ha már Ádám ezt legutóbb egyszerűen kihagyta, de semmi több. A városért megyek. Nyilván, Lara miatt került igazán a látómezőmbe ez a város, de az érdeklődésem ettől még őszinte. És naná! Remek lenne összefutni vele valahol csak úgy véletlen, de e nélkül is várom, hogy odaérjek már. Épp egy kedves holland kisvárosban járok.

IMG_2801.JPG

Majd mesélek mit láttam.

komment

Segíts egy like-kal. Sokat jelent!

Kommentek

A bejegyzés trackback címe:

https://larafabianbudapesten.blog.hu/api/trackback/id/tr536747729

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.


A blog angol nyelven is!

A koncert szervezését követheted angol nyelven is itt. Lájkold az angol blog Facebook oldalát, ezzel is segíted a koncert létrejöttét.

Ismerd meg Larát!

Kevesen ismerik Magyarországon ezt a kivételes énekesnőt. Itt találsz róla néhány érdekességeket.