Lara Fabian Budapesten
Egy koncertszervezés története

Mi ez az egész?
2015 feb. 09

Megvan a partner, és meg is csinálják velem a koncertet.

Brüsszelben Lara menedzsere azzal az ötlettel állt elő, hogy összekötne egy promóterrel, hátha megtaláljuk a módját az együttműködésnek. Nos, Pierre nem sokat teketóriázott. Néhány napja összekapcsolt egy promóter céggel, akik már jónéhány koncertet szerveztek Larának. A cég két tulajdonosa hétfő este Budapestre repült, hogy jóformán az egész keddet velem együtt töltve megtaláljuk a megoldást az együttműködésre és a koncert mielőbbi indítására.

Reggel kilenckor találkoztunk a Déryné Bisztróban. A srácok széles vigyorral az arcukon, jókora közvetlenséggel és erős üzleti érzékkel érkeztek a találkozónkra. Egy finom reggeli kioldotta belőlünk a kezdeti feszültséget és evés közben megbeszéltük a közös utunk részleteit.

img_3940.jpg

Peter és David az ART BG Producer Company képviselői, évente 30-40 koncertet szerveznek Európa-szerte. Ami azonban ennél is fontosabb, hogy Larával is már jónéhány koncerten túl vannak. Nem véletlen az ajánlás Pierre-től.

Hamar megtaláltuk a közös hangot, így rövid úton lefutottuk a kötelező protokoll köröket és vidáman belekezdtünk a velős részletek megvitatásába. Az eredmény nem is lehetne jobb.

Az ART BG megcsinálja velem a koncertet!

És itt végre nincs annyi kérdőjel és bizonytalanság, mint a hazai koncertszervezők körében. Pikk-pakk megállapodtunk a részletekben és miután teletömtük magunkat mindenféle földi jóval, rögtön a tettek mezejére léptünk.

Még az urak érkezése előtt egyeztettem minden potenciális helyszínnel, hogy fogadjanak minket egy bejárásra. Így a lakoma után akkurátusan végigjártuk mindet, hogy a nap végén meghozhassuk a döntésünket a koncert helyszínét illetően.

David és Peter kérésére a pontos részletekről egyelőre nem nyilatkozom, de azt hiszem a legfontosabb dolog egyértelűen elhangozhat.

Lara hamarosan Budapesten fog énekelni!

komment

Segíts egy like-kal. Sokat jelent!

Kommentek

A bejegyzés trackback címe:

https://larafabianbudapesten.blog.hu/api/trackback/id/tr67156485

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.


A blog angol nyelven is!

A koncert szervezését követheted angol nyelven is itt. Lájkold az angol blog Facebook oldalát, ezzel is segíted a koncert létrejöttét.

Ismerd meg Larát!

Kevesen ismerik Magyarországon ezt a kivételes énekesnőt. Itt találsz róla néhány érdekességeket.

 

süti beállítások módosítása