Lara Fabian Budapesten
Egy koncertszervezés története

Mi ez az egész?
2014 már. 07

A rajongó, aki mindig üvölt - Je t’aime

Nálam sokszor "becsípődik" egy dal. Ilyenkor azt hallgatom agyon, nem vagyok hajlandó más verzióját, feldolgozását elfogadni, hiába énekelte el húsz év alatt az adott énekes negyvenöt féle verzióban. Nekem csak az az egy kell, amit megszerettem.

A Je t’aime esetében is azt hittem, ez a helyzet. Ez a videó győzött meg arról, hogy érdemes kísérletezni:

A feldolgozás Manuel Pitois érdeme (a videón Lara mellett jobbra lent). Manu fantasztikus muki, az előadásban alig veszi ki a részét, rázza a shakert, de közben ő az egész formáció zenei rendezője, a fejében van minden egyes hang.

Még egy érdekes momentum a videóban: 2:27-nél úgy halljuk, mintha egy félrészeg francia matróz üvöltve fejezné be Lara szerelmi vallomását, mire az énekesnő őszintén és megállíthatatlanul röhögni kezd. Természetes marad, de át is adja magát a nevetésnek, mintha csak egy klubban énekelne, nem egy több ezres színházteremben.

A férfi, aki kiengedi a hangját, nem most csinálta ezt először. Ő egy visszatérő eleme Lara Fabian fellépéseinek, és minden alkalommal elsüt egy-egy ilyen iszonyú hangerejű Je t’aime-et. Egyszer még egy tévéműsor felvételére is elment, hogy ugyanezt a tréfát elsüsse, itt végre az arcát is láthattuk Lara leghangosabb rajongójának:

Címkék: larafabian
komment

Segíts egy like-kal. Sokat jelent!

Kommentek

A bejegyzés trackback címe:

https://larafabianbudapesten.blog.hu/api/trackback/id/tr775843323

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.


A blog angol nyelven is!

A koncert szervezését követheted angol nyelven is itt. Lájkold az angol blog Facebook oldalát, ezzel is segíted a koncert létrejöttét.

Ismerd meg Larát!

Kevesen ismerik Magyarországon ezt a kivételes énekesnőt. Itt találsz róla néhány érdekességeket.

 

süti beállítások módosítása