Lara Fabian Budapesten
Egy koncertszervezés története

Mi ez az egész?
2014 jan. 16

Mindenhová bekopogtatok - Svájci nagykövetség

Kiderítettem, hogy a Svájci Nagykövetség csak svájci művészeket hoz el Budapestre, de abban azért segítenek, hogy a levelezőlistájukra kiküldik a koncert hírét.

Felhívtam a Svájci Nagykövetségen Győry Katalint. Kedvesen végighallgatott, de az első kérdése az volt, vajon Lara svájci-e? Nem, belga. Csak belga? Ühüm, kanadai állampolgár is, és vannak olasz gyökerek, de semmiképp sem svájci. Akkor viszont sajnos nem tud nekem segíteni.

Amellett, hogy kulturális alapjuk igen szűkre szabott büdzséből gazdálkodik, csak svájci művészeket áll módjukban támogatni, csak a nyelvet nem tudják számításba venni.

Azért felajánlott egy telefonszámot, egy hölgyhöz, aki koncertek szervezésével foglalkozik. Ezt azonban nem kértem. Megkérdeztem viszont, ha eljutok abba a stádiumba, hogy már a koncert promóciójáról lesz szó, tud-e segíteni a követség levelezőlistáján lévő tagok részére eljuttatni az információt erről? Pozitív volt a válasz, időnként kulturális hírlevelet küldenek a tagoknak, amibe szívesen belerakja Lara koncertjét.

Ez is több, mint a semmi, megérte telefonálni.

komment

Segíts egy like-kal. Sokat jelent!

Kommentek

A bejegyzés trackback címe:

https://larafabianbudapesten.blog.hu/api/trackback/id/tr535821814

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.


A blog angol nyelven is!

A koncert szervezését követheted angol nyelven is itt. Lájkold az angol blog Facebook oldalát, ezzel is segíted a koncert létrejöttét.

Ismerd meg Larát!

Kevesen ismerik Magyarországon ezt a kivételes énekesnőt. Itt találsz róla néhány érdekességeket.

 

süti beállítások módosítása