Lara Fabian Budapesten
Egy koncertszervezés története

Mi ez az egész?
2014 már. 12

Lara Fabian rátalált a blogra?

Miközben nagyban reszeljük az angol oldalt, hogy végre minden itt megjelent poszt felkerüljön, és ugyanebben a köntösben láthassák külföldön is, mire készül egy bolond magyar muki, elidőztem a Lara Fabian Budapesten statisztikái között. És ezt láttam:

lara.png

A fenti képen azt látjuk, hogy a blog indulása óta 15 látogatás érkezett az oldalra Belgiumból, ezen belül 3 darab Waterloo-ból. Ezek közül a látogatások közül egyet számolt a rendszer újnak, vagyis valószínűleg ugyanaz a személy nézegette a blogot.

Lara Fabian Waterlooban él, mindez csak ezért izgalmas.

Persze lehet, hogy egy ott élő magyar kattintott az oldalra. Bármi lehet. Csakhogy az oldalon eltöltött átlagos idő árulkodó: a Lara otthona közeléből érkezett látogatások átlagosan 30 másodpercig tartottak, pont annyi ideig, amíg valaki a magyar nyelv ismeretének híján körülnéz. Ezt nem értem, ezt sem, hol van Budapest, na jó, majd megnézem később, puff, bezárom: 30 másodperc. Az Ixelles-ből érkezett olvasó például csaknem 11 percig tartózkodott a blogon, ő sokkal inkább lehet egy magyar ajkú ember, aki bele is mélyedt a posztokba.

Ebben a várakozásokkal teli időben jólesik elképzelni, hogy Lara Fabian látja, min mesterkedem itt, Budapesten. Persze az angol nyelvű oldallal célzom meg őt, de ha összeráncolta a szemöldökét a magyar nyelvű írásokra, már az is fél siker. Így már nem éri meglepetésként a megkeresésem, és talán jobb pozícióból indulok, mint egy megtérülést számító profi koncertszervező. Úgy képzelem, Lara Fabiannál ez számít.

Vagy lehet, hogy naiv vagyok, és nem tudok mit kezdeni a várakozással. Mindenesetre ha elkészül az angol oldal, megmutatom majd nektek is.

komment

Segíts egy like-kal. Sokat jelent!

Kommentek

A bejegyzés trackback címe:

https://larafabianbudapesten.blog.hu/api/trackback/id/tr825856390

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.


A blog angol nyelven is!

A koncert szervezését követheted angol nyelven is itt. Lájkold az angol blog Facebook oldalát, ezzel is segíted a koncert létrejöttét.

Ismerd meg Larát!

Kevesen ismerik Magyarországon ezt a kivételes énekesnőt. Itt találsz róla néhány érdekességeket.

 

süti beállítások módosítása