Lara Fabian Budapesten
Egy koncertszervezés története

Mi ez az egész?
2014 ápr. 15

Meglátogattuk Lara Fabian kedvenc sütizőjét Brüsszelben

Ádám néhány hete még viccelt azzal, hogy nemsokára egy sajtóútra megy Brüsszelbe, és talán összefut Lara Fabiannal. Az énekesnő ugyan nem a városban, de ahhoz nagyon közel lakik, és gyakran megfordul Brüsszelben, azon belül is a Wittamer csokimanufaktúrában. A családi vállalkozás egyik legfiatalabb tagja ugyanis Lara barátnője.

Aztán ahogy közeledett az indulás, egyre kevésbé tűnt rossz ötletnek, hogy Ádám mégis beugorjon legalább a cukrászdába, és átadjon egy névjegykártyát a weboldal címével. Talán megnézik, és elmesélik Larának, ki járt nálik. Kicsi esély, de azért mégis valami, a cél, hogy Lara is rátaláljon a blogra, felkeltse az érdeklődését a kezdeményezés. Mindig is úgy éreztem, hogy ez a legfontosabb: hogy ő személyesen kapcsolódjon bele ebbe a történetbe, hogy akarja ezt a koncertet, amit már ennyien akarunk.

Így aztán Ádám gyorsan összedobott nekem egy névjegykártya-szerűséget, kérésem alapján a lehető legegyszerűbb formában:

névjegy.png

Sok ideje nem volt rá, így aztán csak fotópapírra tudta nyomtatni, de így is jobb, mint a semmi:) Betette a tárcájába, és nyakába vette Brüsszelt. Most átadom Ádámnak a szót, mesélje el ő, végül hogyan adta át az üzenetet.

Brüsszel hét óra alatt: ez is lehetett volna a címe a túránknak, ennyi idő telt el ugyanis a városnézés kezdete és vége között a Brussels Airlines sajtóútján. Ebben volt sörfőzde-látogatás, csokiműhelyben ismerkedés a belga csokikkal, ebéd és forgatás az Egy nap a városban blogra.

 

És persze: a Wittamer család meglátogatása, a rámenős magyar blogger kívánságára.

 

Nagyon jó fej volt egyébként a túravezetőnk (Geri), és szerencsénkre útba is esett az intézmény. Útközben elmondta, hogy számtalanszor látta Lara Fabiant, hol a Wittamerben, hol az utcán a férjével sétálva, hol a stúdióban (Geri dobos egy rockbandában). “Tetszik, amit csináltok, segítek, hogy megkapják Wittamerék a névjegykártyát” - mondta.

 

Végül a cukrászdában nem találtuk ott Madame Wittamert, csak a testvérét, akinek végül is angolul-franciául-kézzel-lábbal elmagyaráztuk, mit akarunk. Nagyon kedves olt, és úgy tűnt, sikerült a tervünk: átadja majd az üzenetet. Itt egy videó is erről az akcióról:

 

Egyébként azt mondtam Misinek, hogy ha nem válaszolnak a levelére, jöjjön el ide, és üljön be pár napra, tutira összefuthat vele.

 

Ja, és sajnos időhiány miatt nem tudtam megkóstolni a híres foret noir-jukat, de egy képet azért lőttem nektek: ezt szereti leginkább az énekesnő az eladók elmondása szerint:

P1200044.JPG

 

komment

Segíts egy like-kal. Sokat jelent!

Kommentek

A bejegyzés trackback címe:

https://larafabianbudapesten.blog.hu/api/trackback/id/tr16030564

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.


A blog angol nyelven is!

A koncert szervezését követheted angol nyelven is itt. Lájkold az angol blog Facebook oldalát, ezzel is segíted a koncert létrejöttét.

Ismerd meg Larát!

Kevesen ismerik Magyarországon ezt a kivételes énekesnőt. Itt találsz róla néhány érdekességeket.

 

süti beállítások módosítása