Lara Fabian Budapesten
Egy koncertszervezés története

Mi ez az egész?
2015 máj. 19

Újra itt vagyok - I'm back again

Már nem egyszer mondtam, hogy jövök még ebbe a városba. Eszembe is jutott most egy régi szám, amit csak korlátozottan merek bevállalni. A poén kedvéért azért megteszem. De csak egy egész rövid részletet merek megmutatni, nehogy elpártoljanak a blog hímnemű követői.

 

Nemrég leszállt a gepünk. Kicsit fáradtak vagyunk ugyan mert kora reggel indultunk Budapestről, de ezt sikerült kávéval viszonylag rendbehozni. Sőt! A budapesti reptéren olyan kávét adtak, hogy a pupilláim villámgyorsan szűkültek akkorára, amin a fény még éppen bejut.
A kávé mellett persze a lelkesedés is adrenalint tolt a vérünkbe. Jópofa ez a többesszám, mert bár Laci és Gergő is lelkesek, de azt hiszem a kis küldöttségben én vagyok a legizgatottabb.

Leszállás után a Charlesroi-i reptér parkolójában elbotorkáltunk egy darabig a bérautónkat keresve, mígnem egy rendkívül segítőkész, helyi forma úgy döntött elnavigál minket a járgányhoz. Kár volt. Szerintem azt hihette valami remek kebabost keresünk. A lényeg, hogy csak sokadik nekifutásra sikerült megtalálnunk a kocsinkat.

Az autóban nagyon jó volt a hangulat, gyorsan megtaláltuk a közös hangot így hárman. És bár jól mulattunk, az időnként felzendülő óriási röhögések között jutott időnk komoly dolgokról is beszélni. Megbeszéltük a tárgyalás fontosabb részleteit, mihez kell ragaszkodnunk és miről kérünk információt.

Már közel vagyunk Pierre irodájához. Egy bárba tévedtünk be, ahol épp gofrit tömünk magunkba. Laci pedig valami fertelmes illatú gyümölcsös sört kortyol - megjegyzem hatalmas megelégedettséggel.

Ezek az arcok reggel óta folyamatosan esznek. Csúcs!

Már nagyon várom a találkozást Pierre-el. Rövidre is fogom a beszédet, mert elkésünk.

Hamarosan jelentkezem.

komment

Segíts egy like-kal. Sokat jelent!

Kommentek

A bejegyzés trackback címe:

https://larafabianbudapesten.blog.hu/api/trackback/id/tr317472630

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.


A blog angol nyelven is!

A koncert szervezését követheted angol nyelven is itt. Lájkold az angol blog Facebook oldalát, ezzel is segíted a koncert létrejöttét.

Ismerd meg Larát!

Kevesen ismerik Magyarországon ezt a kivételes énekesnőt. Itt találsz róla néhány érdekességeket.

 

süti beállítások módosítása